Меню сайту
Категорії розділу
Игри [3]
Фільми [21]
Відеоприколи [2]
Мульт фільми [2]
Міні-чат
Наше опитування
Які з категорій вас цікавлять найбільше?
1. Фільми
2. Ігри
3. Мульт фільми
4. Відеоприколи
Всього відповідей: 2273
Форма входу
Субота, 2024-05-18, 8:33 PM
Вітаю Вас Гость
Головна » 2011 » Січень » 2 » Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010) [RUS] [RePack]
11:49 AM
Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010) [RUS] [RePack]
Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010) [RUS]
Скріншот до гри Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010) RUS
Скріншот до гри Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition (2010) RUS
Тизер до гри Need for Speed: Hot Pursuit 2010


Про гру:
PC-версія нової гри популярної мультиплатформному серії Need for Speed, яка відрізняється від попередниць переробленої ігровий концепцією.
Need for Speed Hot Pursuit створена студією Criterion Games - авторами легендарної гоночної серії Burnout. Визнані новатори знову змінюють основи жанру і представляють проект, який об'єднує гравців і пропонує їм не тільки змагатися один з одним по мережі, але й виконувати завдання, придумані однодумцями.
Основа Need for Speed Hot Pursuit - комплекс мережевих режимів, об'єднаних системою Need for Speed Autolog, що дозволяє гравцям легко спілкуватися, змагатися один з одним і порівнювати свої досягнення.
Екзотичні машини і азарт погоні - все це Need for Speed Hot Pursuit!
Особливості гри:
* Злочин і кара. Вперше в історії Need for Speed гравці зможуть брати участь у запаморочливих перегонах в ролі не тільки гонщиків, але і поліцейських. І ті й інші мають унікальні вміннями, в розпорядженні обох сторін різноманітну зброю. Можливість знешкодити підозрюваних за допомогою поліцейського арсеналу або піти від погоні, використовуючи хитромудре устаткування, - в грі передбачено чимало цікавих способів переграти супротивника.
* Автопарк. У Hot Pursuit представлені різні машини - від крутих до нереально крутих. У їх числі поліцейський перехоплювач Lamborghini Reventon і суперкар Pagani Zonda Cinque. Керуючи вкрай дорогими і потужними авто на запаморочливих швидкостях, гравці отримають незабутні відчуття.
* А-ля Каліфорнія. Світ гри, прототипом якого став обширний каліфорнійське узбережжя, порадує різноманітністю пейзажів. Траси проходять по пустелях і лісових дорогах, морських пляжів і гірських серпантинах. Відкритий ігровий світ Seacrest County створений спеціально для самих захоплюючих і ефектних погонь!
* Кар'єра. У Hot Pursuit продуманий до дрібниць режим кар'єри для одного гравця тісно переплітається з революційними можливостями для гри по Інтернету. У результаті і мережеві заїзди з друзями, і одиночна кар'єра будуть приносити гравцеві нагороди, що підвищують його статус і відкривають доступ до нових машин, зброї і спорядження.
* Змагатися і спілкуватися. У грі представлена революційна система Need For Speed Autolog, що об'єднує учасників і дозволяє їм порівнювати свої результати і досягнення, обмінюватися скріншотами та створювати випробування один для одного.
Особливості Limited Edition:
У «Розширеному виданні» представлено шість ексклюзивних автомобілів: Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S (модель для поліцейських) і Dodge Challenger SRT8.
Моделі Alfa Romeo 8C Competizione і Ford Shelby GT500 доступні виключно в «Need for Speed Hot Pursuit. Розширене видання », яке виходить обмеженим накладом (доступ до чотирьом іншим авто можна буде отримати при досягненні певного рівня в грі).
Примітка:

Репак заснований на Need for Speed: Hot Pursuit - Limited Edition Нічого не вирізане / не перекодовано Вибір мови гри при установці (Російський \ Англійська) Час установки ~ 35 хв.

RePacked by [R.G. Catalyst]

Розробник: Criterion Games
Видавець: Electronic Arts
Рік виходу: 2010
Сайт гри: http://www.needforspeed.com/
Жанр: Racing
Мова: Російський

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP / Vista / Windows 7
Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 1,8 ГГц або AMD Athlon X2 1964 з тактовою частотою 2,4 ГГц
Оперативна пам'ять: 1,5 Гб (2 Гб для Vista / 7)
Відеокарта: 256 Мб відеопам'яті, сумісна з DirectX 9.0c, з підтримкою Shader 3.0
Вільне місце на жорсткому диску: 8 Гб

Посилання на завантаження доступно тільки для зареєстрованих користувачів
Скачати торент
Категорія: Игри | Переглядів: 676 | Додав: bodya | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук в ...
Google
Яндекс